.ismerj meg

Több, mint 10 éve foglalkozok kreatív digitális megoldásokkal. Ha bővebben is érdekel, hogy ki vagyok, görgess lejjebb.

Beszélgessünk

.ezért válassz engem

01 Tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalatommal kreatív digitális megoldásokat kínálok a vállalkozásod sikeressé tételéhez, a Te elvárásaidnak megfelelően.

02 Egyedi megjelenés

Nálam nincsenek sablonok, számos cég és fesztivál arculata után a Te márkádnak is egyedi stílusú és különleges megjelenést tervezek.

03 Haverkodás

A nagyobb ügynökségekkel szemben, velem egy lazább, barátibb hangulatban tudsz dolgozni, szóval hívj bátran, ha tudok valamiben segíteni.

04 Csak Te és én

Én végzem el az összes munkafolyamatot, átlátom a teljes működést és minden lépésnél egy az egyben csak Rád tudok koncentrálni.

05 UI/UX

Követem a trendeket és nagy hangsúlyt fektetek a felhasználóbarát tervezésre, hogy elégedett és visszatérő ügyfeleid legyenek.

06 Keresőoptimalizálás

Nagy hangsúlyt fektetek a SEO beállításokra és teljes körű online marketinggel is tudom segíteni a vállalkozásodat.

Ők nagyon szeretnek ❤️
Kiemelt köszönettel tartozunk Gergőnek a regisztrációs weboldal elkészítéséért és a rendezvényünk lebonyolításáért. Minden időben elérhető volt és mindent megtett a sikerért. Szívesen dolgozok vele a jövőben is.
Gáspár Noémi - HR Generalista/Kischemicals Kft. (Sajóbábony)
A startupunk indulásakor elengedhetetlen volt egy friss, modern arculat és weboldal, amivel a befektetőket meg tudtuk győzni. Gergő nagyon jó munkát végzett és tökéletesen megvalósította az elképzeléseinket. Azóta is többször igénybe vettük már a munkáját.
Tamás Görbe - COO | Menten AI Inc. (San Francisco)
A szegedi Bohócdoktorok nagyon fontos szerepet játszanak a beteg gyerekek mindennapjaiban, amit leginkább adományokból tudunk finanszírozni. Ehhez szükségünk volt egy megújult weboldalra és logóra, amit Gergő nagyon szépen megcsinált nekünk, hálásak vagyunk neki.
Masa Márton - Alapító | Karitáció Alapítvány (Szeged)
arrow aqua
Nézd meg a munkáimat
gregzi portrait

.ebben segítek

01 Weboldal készítés

Prémium minőségű, egyedi kialakítású reszponzív weboldalak tervezése és fejlesztése desktop, tablet és mobil nézetekre.

02 Webáruház készítés

Egyedi kialakítású prémium webáruházak tervezése és fejlesztése desktop, tablet és mobil nézetekre.

03 UI/UX design

Weboldalak, webáruházak, alkalmazások tervezése desktop, tablet és mobil nézetekre, előtérbe helyezve a felhasználói élményt (UX).

04 Logo & arculat

Egyedi megjelenésű, letisztult arculatot tervezek vállalkozásodnak, legyen szó digitális vagy offline anyagokról.

05 Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás szempontjából gyengén teljesítő weboldalak elemzése és problémáinak megoldása SEO alapján.

06 Digitális stratégia

Gyengén teljesítő weboldalak, brandek vizsgálata és elemzése, problémák feltárása, új digitális stratégia kidolgozása.

.így dolgozom

Nagyon fontosnak tartom, hogy meghatározott munkafolyamatok alapján dolgozzak a projekteden, ez által a határidőket is átláthatóan meg tudom szabni. Minden esetben csak akkor lépünk át a következő szintre, ha az előzővel teljes mértékben elégedett vagy.

01 Kapcsolatfelvétel

Miután megkaptam az ajánlatkérésedet, 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetünk egy megbeszélést. Meghallgatom az igényeidet és élvárásaidat.

02 Projekt meghatározása

Küldök neked egy briefet, amiben felmérem a szükségleteket, majd ez alapján prezentálom a megoldási javaslataimat, árajánlatot készítek és meghatározom a határidőket.

03 Start

Amennyiben minden feltételben egyetértünk, készen állok arra, hogy elkezdjem a munkát. A következő lépés az előleg elutalása és a szerződés aláírása.

04 Feltérképezés

Megvizsgálom a vállalkozásod jelenlegi digitális teljesítményét, beleásom magam a céged működésébe és a célközönségedbe, hogy megértsem a vevőid elvárásait.

05 Stratégia

A tervezés és fejlesztés előtt megosztom veled az ötleteimet, küldök neked vázlatokat és wireframe-eket, megnézzük, hogy jó úton járok-e, ezzel el tudjuk kerülni a felesleges munkát és időt spórolunk.

06 Design

Miután az előzőekkel megvagyunk, elkészítem az arculatot, majd a weboldal vizuális koncepcióját, amiket addig csiszolok, amíg találunk egy mindkettőnk számára elfogadható megoldást.

07 Fejlesztés

Elkezdem fejleszteni a weboldalt az elfogadott design alapján. Én nem sablonokból dolgozok, minden oldal egyedi megjelenésű és fejlesztésű, a Te igényeidnek megfelelően.

08 Reszponzivitás

Ebben a szakaszban optimalizálom az oldaladat a különböző eszközökre, hogy minden kijelzőn reszponzív megjelenést érjünk el. Tesztelem az oldalt és javítom a felmerülő hibákat.

09 Digitális jelenlét

Elvégzem a SEO beállításokat és igény szerint nyomon követem és javítom a weboldal teljesítményét, havi szinten üzemeltetem a hirdetéseket, közösségi média felületeket, tartalmat gyártok.

.kérj ajánlatot

Szeretnél Te is magadnak egy gregzit? Írd le pár szóban, hogy mire gondoltál és beszélgessünk róla!

Köszönöm az érdeklődést, megkaptam a leveledet. 48 órán belül felveszem veled a kapcsolatot!
Hoppá, valami hiba történt! Kérlek próbálkozz újra vagy vedd fel velem a kapcsolatot!